Een bedrijfsuitje voor de echte durfallen

Wie oh wie mag dit jaar het bedrijfsuitje bij jullie verzinnen? Als jij dat bent ben je de lucky one want in dat geval heb je alle touwtjes in handen. Maar wat voor bedrijfsuitje is eigenlijk leuk voor jouw bedrijf? En wat voor soort uitjes bestaan er allemaal eigenlijk? In dit blog een aantal bedrijfsuitjes voor de actievelingen onder jullie. Dus wil je het dit jaar even helemaal over een andere boeg gooien en de adrenaline opzoeken? Dan zit je met deze uitjes helemaal goed!

Een drift- of slipcursus

Ooit gehoord van een drift- of slipcursus? Tijdens deze cursus mag je op een afgesloten terrein je auto eens even flink gaan uittesten. Nog nooit in een drift of een slip gezeten? Dan zal de adrenaline de eerste keer door je lijf gieren. Naast dat het ontzettend leuk is, is een slipcursus bijvoorbeeld ook ontzettend handig. Ben je bijvoorbeeld wel eens in een slip geraakt? En weet je dan wat je moet doen? In ieder geval niet flink tegensturen want dan raak je van de weg. Tijdens deze cursus leer je dit soort dingen en nog veel meer. Is de cursus eenmaal afgelopen dan kunnen jullie deze leuke dag uiteraard afsluiten met een hapje eten en een drankje. Uiteraard wel pas NA het rijden.

Met een quad off-road rijden

Nog iets wat je waarschijnlijk nog niet of niet zo vaak hebt gedaan, quad rijden. Een quad is een gemotoriseerd voertuig met vier wielen. Het onderstel heeft wat weg van een vierkante auto alleen de bovenkant van de quad lijkt weer op een motor. Het enige wat je beschermt tegen invloeden van buitenaf is je helm en dat maakt quad rijden altijd een spectaculaire ervaring. In Nederland kun je op verschillende locatie op een afgesloten terrein quad rijden. Vaak is dit in een bebost gebied of door de duinen. Hier kom je namelijk alle soorten wegen en obstakels tegen die jij met je quad moet zien te overwinnen. Van diepe kuilen tot steile hellingen en van een glibberig terrein tot zelfs een waterplas waar je doorheen moet sturen. Je blijft misschien niet helemaal schoon bij dit bedrijfsuitje maar leuk is het in ieder geval wel.

Paintball of airsoft

Nog zo’n spel waar de echte actievelingen heel erg blij van gaan worden, paintball of airsoft. Deze uitjes lijken erg op elkaar en hebben in de basis ook hetzelfde concept. Je probeert te tegenpartij zo vaak mogelijk te raken. De partij die het meest raak heeft geschoten heeft uiteraard gewonnen. Bij paintball gebeurt dit alleen met verfballetjes en bij airsoft met kunststof balletjes.

About

No Comments

Leave a Comment