DIY projecten voor deze winter

Als u vastzit in het koude noordoosten, zijn er 3 huisverbeteringsprojecten die u deze winter kunt doen. Deze huisverbeteringsprojecten kosten niet veel geld, en ze zullen de energie-efficiëntie van uw huis verbeteren. Isolatie is een uitstekend idee als u uw huis comfortabeler wilt maken en uw energierekeningen wilt verlagen. Lees verder om meer te weten te komen over deze projecten. Hier zijn 3 eenvoudige ideeën voor woningverbetering voor het koude seizoen. Wilt u meer leren over welke stappen u kan zetten om uw woning te verbeteren? Lees dan deze blog! 

Die lege kamer

Heeft u een ruimte die u bijna niet gebruikt? Doe er het volgende mee! Het vervangen van oud behang en het installeren van opbergkasten in de ruimte kan de kamer ruimer laten aanvoelen. Investeren in nieuw behang zal ook helpen om de kamer er aantrekkelijker uit te laten zien. Het kopen van nieuwe apparaten tijdens de herfst en winter is een goed moment om een goede deal te krijgen. Maar zorg ervoor dat u uw onderzoek doet. De beste tijd om apparaten te kopen is van september tot november. Dan begint de uitverkoop.

Kroonlijsten

Een ander idee voor woningverbetering in de winter is het aanbrengen van kroonlijsten, die een huis een aangepaste look en een robuuste uitstraling geven. Het installeren van kroonlijsten op muren, deurkozijnen, of op de top van kasten zal uw huis een aangepaste look te geven. Hoewel het vereist wat extra geld up front, het zal niet veel verf te gebruiken. Met behulp van een verstekzaag, verf, en een ladder, kunt u dit project te voltooien in een weekend.

Schilderen

Een groot huis verbetering project dat kan worden voltooid tijdens de wintermaanden is schilderen. Schilderen is een gemakkelijk doe-het-zelf-project dat u geld kan besparen op uw energierekeningen. U kunt isolatie aanbrengen op uw zolder, in uw kruipruimte of in uw kelder. Het toevoegen van isolatie aan deze gebieden zal helpen om warmte binnen te houden en kou buiten. Het mooiste is dat je geen ramen hoeft te stutten of mokerslagen nodig hebt om de klus te klaren.

 

Als je niet in de stemming bent om te veel geld uit te geven aan schilderen, overweeg dan om wat binnenschilderwerk te doen. Hoewel dit project misschien niet zo duur is als u denkt, is het om vele redenen het overwegen waard. Ten eerste kan het u veel geld besparen op water. Bovendien zal het de uitstraling van uw huis verbeteren en de waarde ervan verhogen. Wanneer u besluit uw huis te verkopen, kunt u ook investeren in nieuwe verlichting en verouderde armaturen vervangen.

De tuin

Bovendien is de winter een geweldige tijd om verschillende huisverbeteringsprojecten uit te voeren. Een van de beste projecten is een opknapbeurt van het landschap. Als u een landschap renovatie overweegt, kunt u beginnen met het bemesten van het gazon, de struiken en de bomen. Het zal uw tuin een impuls van curb appeal en houden ze gezond en veilig tot het voorjaar. Als u denkt aan een landschapsarchitectuur project, kunt u zich richten op het interieur en exterieur van uw huis, dat de waarde ervan zal verhogen. U kan ook kijken of u uw tuinhuis kan vernieuwen door bijvoorbeeld underlayment platen om uw tuin een strakke look te geven. 

About

No Comments

Leave a Comment