Kerstcadeau ideeën

We zitten alweer in de maand december en dat betekent dat het bijna kerst is! En bij kerst hoort natuurlijk heel veel gezelligheid maar ook leuke kerstcadeautjes. Maar hoe ga je nou weer voor je hele familie cadeaus verzinnen…Een paar mensen zullen een verlanglijstje hebben maar ook een heleboel zullen niks kunnen verzinnen. Dan moet je toch echt je eigen fantasie los laten gaan. Voor vrouwen is het in het algemeen wat makkelijker om een kerstcadeautje te verzinnen dan voor mannen. Vrouwen gebruiken toch meer verzorgingsproducten en make-up dan mannen. Ik heb hier een aantal originele cadeau tips die jou misschien kunnen helpen met kerst.

Dames cadeaus

Persoonlijke cadeaus met een emotionele boodschap zijn vaak de beste kerstcadeaus voor dames. Vrouwen zijn nu eenmaal emotioneel en waarderen het enorm wanneer iemand iets persoonlijks doet of geeft. Zo kan je bijvoorbeeld een boek geven dat over een onderwerp dat jullie samen intens hebben beleefd, of een onderwerp dat haar hobby of interesse aanspreekt. Vrijwel iedere dame houdt van wijn. Vaak zijn de wijnglazen een nogal standaard gebeurtenis om te geven. Wijnglazen met een persoonlijke tekst zijn opvallend en zeer origineel. Als je het aan een koppel geeft is het leuk om hun beide namen erop te zetten. Aangezien we spreken over wijnglazen met tekst, is de link naar speciale wijn al snel gemaakt. Het is voor wijnliefhebbers altijd erg leuk om speciale wijn als kerstcadeau te krijgen. Denk hierbij aan wijn die net nieuw is op de markt, of wijn die nog ondergewaardeerd wordt. Over het algemeen maak je een vrouw ook altijd gelukkig met sieraden. Een klassiek horloge of een mooie unieke armband. Kijk wel goed naar de stijl van een dame voordat je een sieraad uit kiest.

Heren cadeaus

Draadloze speakers (ook wel portable speakers genoemd) worden steeds compacter en schieten omhoog in kwaliteit. Mannen houden over het algemeen van elektronica en muziek, en daarom is een draadloze speaker een ideaal cadeau voor kerst! Voor echte gaming liefhebber is een gaming laptop ook een erg leuk cadeau. Ook bijna elke man houdt wel van bier, daarom is een leuke bierbox het ideale cadeau voor een man. Het is winter, buiten is het koud, dus rond kerst moet jij je binnen zien te vermaken. Hoe kan dat dan beter met een gezelschapsspel?! Nodig je vrienden of familie uit voor de borrel, zet wat lekkers op tafel en vermaak je met een grappig spel. De gezelligheid alleen al maakt het een ideaal cadeau voor onder de kerstboom.

About

No Comments

Leave a Comment